nyheter

Vänsterpartiet – Bra betyg

Vadsker.se  – Sidan som går igenom oss politiska partier, granskar och bedömer våra politiska insatser i Älvkarleby har nu gjort en bedömning hur pass väl vi syns inför valet, var vi står i våra frågor och hur aktiva vi som partier är.

 

Vänsterpartiet Älvkarleby får ett bra betyg från Vadsker.se för våra insatser så här långt.

Från Vadsker.se:
Vänsterpartiet – Partiet har under en lång tid varit starkt förknippat med Sigrid Bergström så nu med ett nytt toppnamn fanns det en del frågetecken. Dem drog Kristina Othén ut direkt till glimmande utropstecken under P4 Upplands radiodebatt. Vänsterpartiet var ett av få partier som tog sig ur radion med ett högre betyg och nu har deras valstuga att börja synas även på nätet. Ni tar stora kliv bort från Socialdemokraternas knä om ni fortsätter så här!

 

Kristina Othén. Nummer 1 på listan till kommunfullmäktige.

Kristina Othén. Nummer 1 på listan till kommunfullmäktige.

Skriv en kommentar